Máte dotaz? Volejte 777 63 00 42 nebo pište: nwtours@seznam.cz

Soubory cookies

Zpracování osobních údajů prostřednictvím cookies

Majitel a provozovatel této webové stránky www.nwtours.cz, který využívá níže uvedené soubory Cookies je Jana Sedláčková, DiS se sídlem, které je zároveň i kontaktní adresou: V Zátiší 191, 273 01 Lhota, IČ: 71477004, zapsaná na Živnostenském úřadě v Kladně č. j. OŽ/10725/05/MA, Ev. č. 320301-110911-00.  

Co jsou cookies
Cookies jsou malé soubory o velikosti několika kilobajtů, které zaznamenávají činnost a chování jednotlivých uživatelů na webových stránkách. Díky nim je umožněno Vašemu prohlížeči zapamatovat si určitá osobní nastavení (např. jazyk, font písma), které si pro zobrazování stránek zvolíte. Tyto údaje jsou pouze datové, neobsahují žádné osobní údaje, neumožňují tedy identifikaci Vaší osoby.  Cookies neslouží k získávání jakýchkoli citlivých osobních údajů.

K čemu slouží cookies
Soubory cookies pomáhají vyhodnocovat počty uživatelů a jejich chování na webových stránkách. Dále slouží ke správnému cílení reklamy a marketingu uživatelům, kteří s tím vyjádří svůj souhlas.

Druhy cookies
Z hlediska trvanlivosti se využívají tzv. krátkodobé cookies (neboli session cookies), které zůstávají ve Vašem prohlížeči pouze do jeho zavření, poté se vymažou a tzv. dlouhodobé cookies (neboli persistent cookies), které zůstávají uloženy v prohlížeči po dobu, jež závisí na nastavení vašeho prohlížeče a nastavení cookies nebo pokud nedojde z Vaší strany k jejich vymazání.

Dále dělíme cookies podle toho, kým jsou zpracovávány.  
Cookies první strany (neboli first party cookies) vytváří přímo webová stránka nebo skripty na stejné doméně. Tyto soubory nám umožňují analyzovat chování jednotlivých uživatelů našeho webu
a výkon různých prodejních kanálů. Tyto soubory dále slouží k personalizaci obsahu reklamy a jejich správnému zacílení.
Cookies třetích stran shromažďují informace týkající se nejčastěji reklamních aktivit. Na jejich základě přizpůsobíme zobrazení reklamních internetových bannerů na zobrazovaných webových stránkách. Podle těchto údajů není možná Vaše osobní identifikace.

Jaké využíváme cookies
Důležité cookies, které Vám umožňují pohybovat se na webových stránkách a využívat všechny jejich funkce.
Funkční cookies, které zaznamenávají informace o volbách, jež jste provedli.
Analytické cookies, které přispívají ke zlepšení výkonu webových stránek.
Marketingové cookies, které používáme pro zobrazování relevantních a personalizovaných reklamních nabídek.

Seznam cookies:

  • Benefit management s.r.o. (třetí strany, dlouhodobé) – sloužící k analýze prodejních kanálů
  • cz (třetí strany, dlouhodobé) – sloužící k analýze prodejních kanálů
  • Facebook (cookies třetí strany, krátkodobé i dlouhodobé) – umisťuje je Facebook tlačítko
  • Google Adwords (cookies třetí strany, dlouhodobé) – sloužící k vyhodnocení reklamních kampaní
  • Heureka (cookies třetí strany, dlouhodobé) – sloužící k vyhodnocení chování uživatelů na webu
  • Sklik (cookies třetí strany, dlouhodobé) – sloužící k vyhodnocení reklamních kampaní
  • Google Analytics (cookies první strany, dlouhodobé) – slouží k vyhodnocení chování uživatelů našeho webu, počtu návštěv apod.)

Prohlášení o využití Google Analytics
Tato stránka používá službu Google Analytics, poskytovanou společností Google, Inc. (dále jen "Google"). Služba Google Analytics používá souborů cookies. Informace o užívání stránky spolu s obsahem souboru cookie bude společností Google přenesen a uložen na serverech ve Spojených státech. Google bude užívat těchto informací pro účely vyhodnocování užívání stránky a vytváření zpráv o její aktivitě, určených pro její provozovatele, a pro poskytování dalších služeb týkajících se činností na stránce a užívání internetu vůbec. Google může také poskytnout tyto informace třetím osobám, bude-li to požadováno zákonem nebo budu-li takovéto třetí osoby zpracovávat tyto informace pro Google.

Služba Google Analytics je rozšířena o související reklamní funkce poskytované společností Google, a to:

  • přehledy zobrazení v reklamní síti Google
  • remarketing (zobrazování reklam v obsahové síti na základě zhlédnutých produktů)
  • rozšířené demografické přehledy (reportování anonymních demografických dat)

Více informací o zpracování a využití dat najdete ve smluvních podmínkách společnosti Google (odkaz na http://www.google.com/intl/cs/policies/privacy/partners/).

Jak zakázat sledování Google Analytics
Chcete-li zablokovat odesílání anonymních statistik pomocí nástroje Google Analytics, můžete k tomu využít plugin poskytovaný společností Google (https://tools.google.com/dlpage/gaoptout). Tento plugin je třeba stáhnout a nainstalovat do Vašeho prohlížeče.

 

Jak nastavit správu cookies ve vašem zařízení
Všechny cookies, které se nacházejí na vašem počítači, můžete vymazat. Většina prohlížečů také nabízí možnost blokace umísťování cookies na Vás počítač, v takovém případě ale nebudete moci využít všechny služby. Detailní informace o nastavení ukládání souborů cookies ve Vašem prohlížeči najdete na stránkách poskytovatele konkrétního prohlížeče a na níže uvedených odkazech:

Chrome (https://support.google.com/accounts/answer/61416?hl=cs)

Firefox (https://support.mozilla.org/cs/kb/povoleni-zakazani-cookies)

Internet Explorer (https://support.microsoft.com/cs-cz/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies)

Android (https://support.google.com/chrome/answer/95647?co=GENIE.Platform%3DAndroid&hl=cs)

Podrobnosti najdete na stránkách AboutCookies.org (http://aboutcookies.org)


Proti sběru souborů cookies je možné, na základě oprávněného zájmu Společných správců, vznést námitku dle čl. 21 Nařízení, zasláním na kontaktní adresu: nwtours@seznam.cz. Vaše námitka bude poté vyhodnocena bezodkladně, nejpozději do 30 dní od obdržení. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.

Standardní webové prohlížeče podporují správu cookies. Pokud bude mít Váš prohlížeč použití cookies povoleno, budeme vycházet z toho, že souhlasíte s využíváním standardních cookies ze strany našich serverů.

 

Sběr cookies za výše uvedenými účely lze považovat za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu, oprávněného zájmu Správce a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“).


Podle Nařízení máte právo:¨
a) požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává, případně si vyžádat kopii,
b) vyžádat si u Správce přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, případně omezit zpracování,
c) požadovat po Správci výmaz těchto osobních údajů – výmaz provedou, pokud výmaz není v rozporu s platnými právními předpisy a oprávněnými zájmy Správce,
 d) v případě zpracování osobních údajů na základě souhlasu žádat přenos těchto údajů,
 e) v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů, případně soud.

 

 



 

 

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení